Kehu kaverisi tai ilmoita itsesi Rakentamisen laatuteko 2016–kilpailuun. Parhaat laadun tekijät ja oivallukset palkitaan syksyllä FinnBuild-messuilla.Kilpailu on tarkoitettu rakennustyömailla tai rakennustuotteita valmistavissa tehtaissa toimiville työntekijöille, työryhmille, työnjohtajille, projektipäälliköille tai valvojille. Heidän laatutekonsa voivat liittyä mm. menetelmiin, työtapoihin, oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen.

Ilmoittautumisen tulee tapahtua 31.5.2016 mennessä kilpailusivustolla osoitteessa www.rakennusteollisuus.fi/laatuteko.

Kilpailuraati valitsee ehdotusten joukosta kuusi (6) laatutekoa ja niiden tekijää kilpailun finaaliin. Kaikista tehdään esittelyartikkelit ja –videot, jotka julkaistaan kilpailun järjestäjien tiedotuskanavissa syys-lokakuussa 2016.

Kilpailun voittajan valitsee finalistien joukosta maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Rakentamisen laatuteko 2016 –kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan torstaina 13.10.2016 FinnBuild-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Messuilla esitellään kaikki finalistit.

Kilpailun järjestää Rakennusteollisuus RT yhteistyössä Rakennusliiton, Rakentamisen Laatu RALA ry:n ja Rakennuslehden kanssa. Osallistumme kilpailun suunnitteluun, toteutukseen ja viestintään.

 

Share This