Valkeakoskella elokuussa 2017 järjestetty talonäyttely oli menestys monella tapaa. Näytteillä olleet kompaktit ja hyvin suunnittelut pientalokodit kiinnostivat niin yleisöä kuin mediaa. Tonttikauppa kävi kuumana. Tuottamassamme Studio Linnunradassa pureuduttiin asumisen ja rakentamisen kuumimpiin puheenaiheisiin. Kerrostalokaksion hinnalla oli mahdollista saada näyttelyalueelta uusi toimiva ja energiatehokas pientalo, jossa ei ole hukkatiloja. Kohtuuhintaisen pientaloasumisen konsepti sopii erikokoisille perheille, mutta myös sinkuille ja senioreille.

Edullisuuden lisäksi keskeisiä teemoja olivat uusiutuvan energian tehokas hyödyntäminen, talojen muunneltavuus ja rakentamisen vapaus. Rakentajia ei rasitettu turhalla byrokratialla, vaan viranomaiset ja rakentajat tekivät tiivistä yhteistyötä yhteisissä työpajoissa.

Juha Salmen jututettavina Valkeakosken talonäyttelyssä olivat mm. Yksiö puutarhassa hankkeen vetäjä Olli Enne ja Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola.

Isännöimme näyttelyn avajaisia ja Studio Linnunrataa, jossa Juha Salmen tentattavina olivat asumisen ja rakentamisen huippuasiantuntijat. Juonnetut keskustelut kuvattiin ja lähetettiin suorana verkkoon.

Lue lisää Valkeakosken talonäyttelystä!

 

 

Share This