Rakennuslehteä kustantava Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy on tänään ostanut perinteikkään Asuntomarkkinat-tapahtuman liiketoiminnan Image Builder Oy:ltä.

Asuntomarkkinat on jo 25 kertaa järjestetty ammattilaistapahtuma, joka kokoaa asuntomarkkinoiden avainhenkilöt niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta korkeatasoisen ohjelman ja kohtaamisten äärelle. Vuosittain reilut 200 osallistujaa keräävä tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 30.1.2020 Scandic Parkissa Helsingissä.

Asuntomarkkinoiden teemoja ovat viime vuosina olleet mm. asuntomarkkinatilanne ja -näkymät, kaupunkien ja rakentamisen tulevaisuus, ilmastonmuutos ja kiertotalous, asuntopolitiikka, rakentamisen laatu, asumisen palvelut sekä digitalisointi ja tekoäly. Tapahtuman oheisnäyttelyssä alan uusimmat toimijat ovat esitelleet ratkaisujaan. Tilaisuudessa on myös jaettu vuosittain asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinto.

”Asuntomarkkinat-tapahtuma täydentää hienolla tavalla Rakennuslehden tarjoomaa asiatiedon ja ammattilaisnäkemysten kohtaamispaikkana”, toteaa Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:n toimitusjohtaja Teemu Vehmaskoski. ”Tapahtuman osallistujat saavat napakassa paketissa toimialan kokonaiskuvan, ideapankin, kontakteja ja elämyksiäkin. Formaatti tarjoaa meille ja kävijäkokemukselle myös merkittäviä kehitysmahdollisuuksia.”

”Olemme pyrkineet olemaan ajan hermolla ja antamaan vaativalle kohderyhmälle virikkeitä ja visioita asuntomarkkinoiden tulevaisuudesta. Muutoksen vauhti markkinoilla kiihtyy ja onkin hienoa, että Asuntomarkkinat-tapahtuma voi siirtyä seuraavaan kehitysvaiheeseensa osana arvostettua ammattimediaa”, toteaa Image Builder Oy:n toimitusjohtaja Juha Salmi. Hän jatkaa seuraavan tapahtuman järjestelyissä neuvonantajana.

Rakennuslehti on alan koulutettujen ammattilaisten oma media. Viikoittain ilmestyvän lehden ja päivittäisen verkkouutisoinnin avulla rakennusalan päättäjät pitävät itsensä ajan tasalla alan tärkeimmistä tapahtumista ja syventävistä teemoista.

Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:n omistajia ovat Sanoma Media Finland, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL, Rakennusteollisuus RT sekä Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Lue lisää Rakennuslehdestä!

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Teemu Vehmaskoski, Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy, teemu.vehmaskoski@sanoma.com, 050 352 6878

Toimitusjohtaja Juha Salmi, Image Builder Oy, juha.salmi@asuntotietokeskus.fi, 040 042 4314

Share This