Tapahtumat

Järjestämme itse tai yhteistyössä eri tahojen kanssa korkean tason konferensseja ja seminaareja kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille.

Järjestämme vuosittain tammikuussa Asuntomarkkinat -huippuseminaarin, joka kokoaa yhteen asuntoalan eri sektoreiden asiantuntijat. Huippuseminaarissa jaetaan myös asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinto. Tähän asuntomarkkinoiden ykköstapahtumaan osallistuu 200-250 asuntovaikuttajaa. Asuntomarkkinat 2017 -seminaari järjestettiin 31.1.2017 Scandic Parkissa Helsingissä. Lue lisää!

ASUNTOMARKKINAT 2018 järjestetään 30.1.2018. Merkitse jo kalenteriisi!

Asiantuntemustame ja yhteistyöverkostoamme hyödynnetään monien tilaisuuksien suunnittelussa, johtamisessa ja juontamisessa, viestinnässä sekä video- ja muussa dokumentoinnissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Leanheat voitti asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinnon

Leanheat voitti asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinnon

Asuntomarkkinat 2019 -tapahtumassa huipentuneen asuntomarkkinoiden ilmastoaiheisen innovaatiokilpailun voitti Leanheatin tekoälyä hyödyntävä IoT-ratkaisu, joka valvoo, ohjaa ja optimoi kaukolämmitteisten rakennusten lämpötilaa ja kosteutta. Jo yli 100 000 asuntoon...

Innovaatiokilpailu asuntomarkkinoiden palvelujen kehittäjille

Innovaatiokilpailu asuntomarkkinoiden palvelujen kehittäjille

Asuntomarkkinoiden vuotuinen innovaatiokilpailu painottuu nyt asumista tai asunnon hankintaa helpottaviin käyttäjälähtöisiin palveluihin. Kilpailun voittaja valitaan ja palkitaan 30.1.2018 järjestettävässä ASUNTOMARKKINAT 2018 -tapahtumassa. Kilpailun järjestävät...

Share This